Kunstfoto's die op unieke wijze de pracht van de natuur vastleggen.

Laatste halte Vlieland, voorheen het drenkelingenhuisje waar overlevenden van scheepsrampen droge kleren, eten, drinken en een telefoon vonden om in contact te komen met de wereld.
Op het vasteland verzamelde boeien in de haven van Terschelling.
Abstraheren is een beeld terugbrengen naar een beperkte aantal kenmerken: bij deze spelende kinderen in Oostende zijn dat vooral de beweging en de kleuren, onder andere het rood van het shirt en van de achtergrond rechts.
De Belgisch kust is volgebouwd met lelijke flatgebouwen. Deze foto is een registratie daarvan, waarbij de triestigheid wordt versterkt door de reflectie in de regenplas op het strand.
Moengo, Suriname, Julinanastraat, december 2001
Longyearbyen, Spitsbergen, Adventdalen, juni 2002
Marokko, december 1999
Fairbanks, Alaska, USA, Icepark, maart 2003
IJslands' meest gefotografeerde berg heet Kirkjufell. Deze foto is genomen net na zonsondergang en toont een mystieke sfeer.
Zand en ijs zijn de basiselementen in deze bewerking. Als een hemellichaam in een onbereikbaar zonnestelsel roteert het om zijn as. Fantasie biedt ruimte voor een eigen invulling wat daar gebeurt.
Waakzaam is een foto van fotograaf Frans Beumer.

Frans Beumer Cover

€308,00
Cover is een foto van fotograaf Frans Beumer.
Een foto van Kaspar Bossers van de Tsarap Chu River in Sarchu, India.
Een foto van Kaspar Bossers van een verlaten resort op Curaçao.
2010. Abtenau. Een zwart-wit foto, die het niet is. De magische wereld van bergen…
De duinen bij Bergen. Ik heb gekozen voor het panoramaformaat omdat dan zowel de zee als bossen in beeld zijn: de begrenzingen van de duinenrij.
Een abstracte foto: ik denk niet dat iemand herkent wat dit is. Dat moet ook niet: de vlakken, structuren en kleuren met het sterke perspectief naar de horizon zijn hopelijk voldoende om de fantasie aan het werk te zetten.
Een mooi beeld van een Marokkaanse moeder met haar 2 kinderen te genieten aan het eind van
de middag.
In het Hoge Atlasgebergte in Marokko lijkt de tijd stil te staan. De was wordt op de hand in de rivier gewassen en de ezel is het ideale vervoermiddel.
Een berber ten oosten van het Hoge Atlas gebergte aan de grens met Algerije.
Liefdebaai, Spitsbergen, juni 2002
Deze foto is genomen bij de kust van Thirasia, een eiland vlakbij Santorini.
Lang na het badseizoen staan de strandhuisjes verlaten in het zand. De toeristen zijn vertrokken, het “hotel” is gesloten.
De foto is opgebouwd uit veel lagen. Een laag met tuinbloemen is als onderlaag gebruikt.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »