Kunstfoto's die het donkere van het leven in beeld brengen.

De tunnel de Midon (781 meter) is één van de vele tunnels in de verlaten spoorlijn tussen Firminy en St. Rambert-d’Albon. De tunnel heeft ooit een “voorzetstukje” gekregen vanwege vallend puin vanaf de iets te steile bergrug waar deze tunnel doorheen...
Door de hier getoonde oostelijke tunnelbuis (gebouwd in 1902) heeft al sinds de Tweede Wereldoorlog geen trein meer gereden: de tunnel werd toen gebruikt als montageruimte voor vliegtuigonderdelen en werd door de Duitsers aangeduid onder de codenaam ...
Een serie nachtopnamen langs een snelstromende beek. Door het vervagen van het water heb ik een mooie achtergrond gekregen voor de vormen en structuren van de planten en struiken op de voorgrond.
Unieke kunstfoto van fotograaf Victor M. Lansink uit de serie “Hengelo-Boekelo”.
De Akrotiri vuurtoren staat in het zuidwesten van Santorini. De foto is genomen na een regenbui, net voor de zonsopgang.
Way Back is een foto van fotograaf Frans Beumer.
De Fahrnauer Tunnel is met zijn lengte van ruim 3,1 kilometer één van de langste, vooroorlogse spoortunnels van Duitsland. De tunnel bevindt zich in de Wehratalbahn tussen Schopfheim en Bad Säckingen in het Zwarte Woud.
Mist maakt het mogelijk om een motief te benadrukken en te isoleren van de achtergrond, zoals hier de stoplichten. De stoplichten versterken ook de leegheid van het stadsbeeld en ondersteunen de compositie.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »