Stairs

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
John ten Boer
€ 308,00 Incl. btw
Op voorraad
Afmeting B x H (in cm):
60 x 90

Stairs

John ten Boer: 'Deze oude prachtige trappen zag ik in NewCastle, Engeland.'

Deze foto wordt uitgegeven in een gelimiteerde oplage van 100 afdrukken. Iedere afdruk wordt geleverd met een fotopaspoort waarin het oplagenummer vermeld staat.


Fotograaf: John ten Boer

John, geboren in Amsterdam in 1957. Zijn fascinatie voor beeld kwam op jonge leeftijd al tot uiting in het regisseren en opnemen van zwart-wit speelfilms. Hij heeft zich gaandeweg gespecialiseerd in beeld door zich te vestigen als fotograaf met de belangrijkste specialismen food, interieuw, portret en reisfotografie. 

Zijn voortdurende drang naar vernieuwing heeft hem ertoe aangezet om zich te ontwikkelen als kunstenaar. Zijn veelzijdige talenten kan hij nu inzetten in meerdere technieken zoals fotografie en schilderkunst. Door te spelen met verschillende materialen is het resultaat iedere keer weer een nieuwe belevenis. 

Het werk van John ontstaat vanuit zijn gevoel en fascinatie voor mooie beelden, compositie en kleuren. Hij is voortdurend op zoek naar nieuwe materialen en experimenten. Vanuit deze invalshoek ontstaan dan ook steeds weer nieuwe werken met andere details en combinaties. Maar ook schuwt hij niet om in enkele van zijn werken de eenvoud de boventoon te laten voeren. 

"In het creëren van een nieuw kunstwerk raak ik zo gedreven dat tijd niet meer bestaat, ik word een met mijn werk waardoor fantasie de vrije hand krijgt om van ieder kunstwerk een fascinerend schouwspel te maken."

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »