Portrait

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mark van Wees
€ 308,00 Incl. btw
Op voorraad
Afmeting B x H (in cm):
60 x 90

Portrait

Datum: 21/3/2016
Locatie: Hilversum, Netherland

Portretfotografie is voor mij het meest interessant als het meer is dan alleen registratie van een persoon. Het portret moet vragen oproepen. Ik gebruik daarvoor vaak attributen, vaak op een speelse manier, zoals in dit geval een blinddoek. De kijker mag zelf verzinnen wat dit meisje denkt en voelt.

Deze foto wordt uitgegeven in een gelimiteerde oplage van 100 afdrukken. Iedere afdruk wordt geleverd met een fotopaspoort waarin het oplagenummer vermeld staat.


Fotograaf: Mark van Wees

Jouw beeld moet vragen oproepen, maar geef de kijker niet de antwoorden. Een advies van Constantine Manos, dat ik ter harte heb genomen. Mijn motieven vind ik overal, in binnen- en buitenland, zonder of (steeds vaker) met mensen, Ik gebruik verschillende technieken om de vragen op te roepen, onder andere door bewogen beelden en dubbelbeelden en met nachtfotografie; ‘s nachts (en ook in de mist) verandert de alledaagse stad vaak in een magische land. Tenslotte abstraheer ik beelden om de context van een onderwerp en motief onherkenbaar te maken. Momenteel werk ik in Belgrado, Servië, aan een nieuwe serie: indrukken van het leven in deze drukke stad in relatie tot de leegheid ’s nachts.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »