Stream Collage

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mark van Wees
€ 348,00 Incl. btw
Op voorraad
Afmeting B x H (in cm):
80 x 80

Stream Collage

Datum: 2/12/2014
Locatie: Skopje, Macedonia

Een serie nachtopnamen langs een snelstromende beek. Door het vervagen van het water heb ik een mooie achtergrond gekregen voor de vormen en structuren van de planten en struiken op de voorgrond. Ik heb er een collage van gemaakt om te laten hoeveel verschillende beelden je kunt maken van een ogenschijnlijk simpel motief. Je kunt deze foto draaien en naar keuze op vier verschillende manieren ophangen.

Deze foto wordt uitgegeven in een gelimiteerde oplage van 100 afdrukken. Iedere afdruk wordt geleverd met een fotopaspoort waarin het oplagenummer vermeld staat.


Fotograaf: Mark van Wees

Jouw beeld moet vragen oproepen, maar geef de kijker niet de antwoorden. Een advies van Constantine Manos, dat ik ter harte heb genomen. Mijn motieven vind ik overal, in binnen- en buitenland, zonder of (steeds vaker) met mensen, Ik gebruik verschillende technieken om de vragen op te roepen, onder andere door bewogen beelden en dubbelbeelden en met nachtfotografie; ‘s nachts (en ook in de mist) verandert de alledaagse stad vaak in een magische land. Tenslotte abstraheer ik beelden om de context van een onderwerp en motief onherkenbaar te maken. Momenteel werk ik in Belgrado, Servië, aan een nieuwe serie: indrukken van het leven in deze drukke stad in relatie tot de leegheid ’s nachts.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »