Materialen

Je kunt kiezen uit drie materialen en afwerkingen: 

Fotoprint: de foto wordt professioneel afgedrukt op echt fotopapier. Je kunt de foto zelf naar wens inlijsten.  

Welk materiaal je ook kiest, wij garanderen altijd de hoogste kwaliteit afdruk- en afwerkingsniveau. De foto's worden echt ontwikkeld en afgedrukt, in plaats van geprint zoals bij veel andere aanbieders. 

   

Aluminium: de foto wordt geprofessioneel afgedrukt op echt fotopapier en vervolg geplakt op een massieve plaat dibond voor een modern en duurzaam resultaat. 

Dibond bestaat uit drie lagen; een laag van zwarte polyetheen omsloten door twee lagen aluminium. Zo wordt dibond een massief materiaal dat maximale stevigheid garandeert en volledig vormvast is. De kwaliteit van ons dibond wordt gewaarborgd door standaard platen te gebruiken van 3 mm dikte en de lagen aluminium af te werken met platinawitte coating.

De foto op aluminium wordt standaard geleverd inclusief een makkelijk ophangsysteem. 

   

Perspex: de foto wordt professioneel afgedrukt op echt fotopapier en vervolgens verlijmd tussen een plaat plexiglas en een plaat dibond voor een strakke uitstraling. 

De dibond plaat die achter de foto wordt verwerkt zorgt voor de stevigheid en is bovendien bestand tegen materiaalvorming. De plexiglas plaat die voor de foto wordt gebruikt is standaard 3mm dik en beschikt over een speciale UV coating. Hierdoor wordt je foto beschermd tegen verkleuring en blijven de kleuren tientallen jaren levensecht.

De foto op perspex wordt standaard geleverd inclusief een makkelijk ophangsysteem. 

Plexiglas   


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »