Kunstfoto's die op unieke wijze met licht spelen.

Wat blijft er van een nationalistisch protserig standbeeld over als we het zien weerspiegeld in een vieze regenplas (in dit geval het standbeeld van Alexander de Grote in Skopje van 30 meter hoog).

M.V. Prague

€308,00
Prague is een foto van M.V. - het pseudoniem van een bekende Nederlandse fotograaf.

Frans Beumer Cross

€308,00
Cross is een foto van fotograaf Frans Beumer.
Een oud vrouwtje loopt over de Amsterdamse grachten als de zon haar nog nét bereikt.
Zon laag, bomen kaal, licht en schaduw dansen met elkaar op ieder plat vlak wat ze tegenkomen.
Is dit een enge foto? Ik kan me wel voorstellen dat de kijker dat vindt. Ik heb bij het maken van de foto wel bewust op een auto gewacht. Wat een verschil maken de twee lichtjes in dit beeld!
Een samengestelde foto met elementen uit de Maeslandkering in Hoek van Holland en mensen op het strand. Elk individu stippelt zijn eigen pad uit. Soms onbevangen op zoek naar avontuur in een nieuwe wereld. Onderweg naar het grote onbekende, achter de...
Morgenstond is een foto van fotograaf Frans Beumer.

M.V. Flare

€308,00
Flare is een foto van M.V. - het pseudoniem van een bekende Nederlandse fotograaf.
Sancti Spiritus, Cuba, december 2004
Een samengestelde foto met elementen uit het concertgebouw in de stad Luxemburg. Het resultaat schetst een beeld van een magisch realistische omgeving zonder houvast van grootte en herkenbaarheid.
Als geboren Westlander groeide ik op tussen de kassen. De fascinatie voor reflecties in de ruiten van kasdek en kopgevels is altijd gebleven. Het biedt de creatieve ruimte om een nieuwe werkelijkheid samen te stellen.

M.V. Trail

€346,00
Trail is een foto van M.V. - het pseudoniem van een bekende Nederlandse fotograaf.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »